Gjensidigestiftelsen overrasket Uvdal IL med 781 100 kr

 

Uvdal Idrettslag er en av organisasjonene som kan glede seg over å motta støtte fra Gjensidigestiftelsen like før jul.  Dermed kan Britt Halland nå realisere Mekke, spille og delta i sykkelmiljøet på Bakkeøya idrettsplass. Et prosjekt som vil bli påbegynt i januar 2021.

 

Mekkeverkstedet kan bli det nye trekkplasteret / treffstedet for målgruppen. Kan også bli flere fra ulike kommuner og skoler også innenfor stisykling. Jeg har tro på prosjektet pga klubbens beliggenhet og evne til inkludering, integrering og målrettet arbeid for lavterskeltilbud som dette, sier Vemund T. Skatvedt, kundevalgt, i Gjensidigestiftelsen. Prosjektet er tildelt i alt 781 100kr.


Gode, trygge samlingsteder for ungdommen. Som kan skape stor mestringsfølelse og glede.
- Det er nettopp slike prosjekter vi leter etter, og jeg håper at dette kan være til inspirasjon for andre, sier Vemund. I alt har Gjensidigestiftelsen delt ut rundt 235 millioner til prosjekter rundt om i Norge i 2020, og i Buskerud har 12 prosjekter fått støtte med til sammen 3 469 820kr forteller Vemund T. Skatvedt .    

 

Om Gjensidigestiftelsen

Gjensidigestiftelsen jobber for å skape et tryggere, sunnere og mer aktivt samfunn gjennom å støtte ildsjeler og frivillige organisasjoner. Som største eier i Gjensidige med 62,24 prosent av aksjene, er vi med på å videreføre 200 års forsikringshistorie i Norge.

Fra og med etableringen i oktober 2007 og frem til og med 2020 har Gjensidigestiftelsen tildelt rundt 2,7 milliarder kroner til omtrent 8500 ulike prosjekter for å fremme trygghet og helse.

Les mer på www.gjensidigestiftelsen.no