Sesongavslutning for alpingruppa vel gjennomført!

02.04.2017 16:40

I strålende sol gjennomførte alpingruppa sesongavslutning med klubbrenn for både alpinister og snowboardere i Uvdal alpinsenter 2.4.17.


Etter rennet ble det servert pølser ved bålpanna og det var premieutdeling!

 

Klubbrennet var også åpent for andre enn lagets egne medlemmer, og to glade jenter fra Bærum dro hjem med hver sine flotte premier!

Med dette er årets alpinsesong avsluttet og det er bare å glede seg til neste vinter! Da ønskes nye og tidligere medlemmer velkommen!

Uvdal IL hovedlag ønsker å rette en stor takk til trenerne som står på hver uke for å gi alpintilbud til bygdas barn og unge!Her er nesten alle deltakerne avbildet før premieutdelingen!

Takk også til våre sponsorer; Statkraft og Skue sparebank: https://www.uvdalil.no/sponsorer/

Flere bilder fra en vellykket dag i bakken, finnes  i fotogalleriet under;Tilbake

Fotogalleri: Sesongavslutning for alpingruppa vel gjennomført!

/album/fotogalleri-sesongavslutning-for-alpingruppa-vel-gjennomfort/fullsizerender-1-jpg1/ /album/fotogalleri-sesongavslutning-for-alpingruppa-vel-gjennomfort/fullsizerender-2-jpg1/ /album/fotogalleri-sesongavslutning-for-alpingruppa-vel-gjennomfort/fullsizerender-jpg1/ /album/fotogalleri-sesongavslutning-for-alpingruppa-vel-gjennomfort/img-6514-jpg1/ /album/fotogalleri-sesongavslutning-for-alpingruppa-vel-gjennomfort/img-6523-jpg1/ /album/fotogalleri-sesongavslutning-for-alpingruppa-vel-gjennomfort/img-6525-jpg1/ /album/fotogalleri-sesongavslutning-for-alpingruppa-vel-gjennomfort/img-6543-jpg1/ /album/fotogalleri-sesongavslutning-for-alpingruppa-vel-gjennomfort/img-6544-jpg1/ /album/fotogalleri-sesongavslutning-for-alpingruppa-vel-gjennomfort/img-6555-jpg1/ /album/fotogalleri-sesongavslutning-for-alpingruppa-vel-gjennomfort/img-6556-jpg1/